Vi bruger Cookies

Ved at benytte accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Hans Erik Jørgensen og Kirsten Rasmussen

Nygaardsvej 12
5683 Haarby

Landbrug på naturens og dyrenes præmisser

I de fynske bakker omkring Jordløse går vores grise og svinger med halerne. Vi har cirka 300 søer og laver hvert år cirka 6000 slagtesvin. Søerne og smågrisene lever livet på marken, og når grisene bliver lidt større kommer de på stald. Her har de masser af plads at tumle på, og en masse halm at rode rundt i. Og så kan de naturligvis altid komme ud i det fri.

Vi synes, det er en spændende landbrugsfaglig udfordring at være økologer, og det ligger os meget på sinde at se, at dyrene har det godt. Samtidig er det rart at kunne aflevere en økologisk jord til næste generation.

Vores gård fungerer som eksperimentarium for ”Udviklingscenter for Husdyr på Friland”, som arbejder med hele tiden at udvikle og gøre den økologiske husdyrproduktion bedre. Derfor er vi tit blandt de første, når det gælder om at omsætte ny viden til handling.

Det vigtigste for os er, at dyrene trives uanset om de tilbringer dagene under åben himmel eller i stalden. Det er et tegn på velfærd, at vores grise lever livet med krølle på halen. Kom ud og besøg os søndag den 21. maj 2017, hvor vi viser rundt i mark og på stald.

Vi glæder os til at se jer alle.

Venlig hilsen

Kirsten og Hans Erik

På Sofari hos Kirsten og Hans Erik kan du:

  • Hilse på dem, som laver dit kød: Landmanden og hans kone og gårdens medarbejdere, der alle er trukket i arbejdstøjet.
  • Tage på Sofari i marken og opleve det økologiske griseliv.
  • Få en rundvisning med vind i håret og viden i øret.
  • Deltage i ”grisejagt” for hele familien og blive klogere på det økologiske griseliv.
  • Deltage i konkurrencen om en pakke økologisk kød til en værdi af 500 kr. Der trækkes en præmie på hver gård.
  • Få taget et familieportræt som grisefamilie.
  • Gå på karamel-fiskejagt i en grisehytte.
  • Læse om det økologiske griseliv på infotavler rundt omkring i marken.
  • Få en ”pixi”bog og en Sofari-tatovering til de mindste.
  • Til de voksne få Øko-grisens almanak: Opskrifter med økologisk grisekød året rundt.
  • Opleve en kok fra Naturkøkkenet lave mad over bål.
  • Købe øl og sodavand.

Læs mere om vores landbrug på www.risbjerg.nu.

Spørgsmål til Sofari på Risbjerg Landbrug?

Kontakt Hans Erik og Kirsten på 6473 1133 / 6049 5240 / kirsten@risbjerg.nu.