Vi bruger Cookies

Ved at benytte accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Fuldkornswraps med spicy grisekød

4 personer

400 g økologisk, hakket grisekød
1 spsk olie
2 tsk stødt spidskommen
2 tsk tørret oregano
1 tsk stødt chili
Salt og peber
2 rødløg
250 g cherrytomater
1 bdt koriander
1 lime
3 dl cremefraiche 9%
1 fed hvidløg

8 fuldkornswraps/tortillas

Varm olie godt op på en pande og svits kødet under omrøring. Tilsæt spidskommen, oregano, chili, salt og peber og steg kødet indtil det er gennemstegt.

Hak rødløg fint og halver tomaterne. Hak de friske koriander groft og skær lime ud i tynde både. Rør cremefraiche sammen med revet hvidløg og evt. en smule friske koriander.

Lun wrapsene inden servering enten i ovnen eller på grill og server dem med kød, friske grøntsager, dressing og lime.

Besøg www.økogris.dk for flere opskrifter