Vi bruger Cookies

Ved at benytte accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Grillede koteletter med tabouleh

4 personer

Tabbouleh
2 dl couscous
3 dl kogende vand
1 tsk sød paprika
½ bdt marokkansk mynte
½ bdt bredbladet persille
8 friske dadler uden sten
4 spsk pistacienødder, usaltede
2 spsk citronsaft
3 spsk olivenolie
2 tsk salt

Koteletter
4 økologiske koteletter
3 spsk olivenolie
2 økologiske citroner
Salt og peber

Kom couscousen i en skål og hæld kogende vand og paprika over. Put husholdningsfilm over skålen og lad det trække i ca. 10-15 min.

Hak krydderurterne fint og skær dadlerne i tynde skiver. Rist pistacienødderne på en pande indtil de er gyldne – pas på de ikke får for meget.

Når couscousen har trukket færdig røres den rundt med en gaffel, så alle de små korn falder fra hinanden. Tilsæt krydderurter, dadler, pistacienødder (enten hele eller grofthakkede), olie, citronsaft og salt. Smag salaten til med citronsaft og salt.

Bland olivenolie med skallen fra 2 citroner, salt og peber og vend koteletterne godt rundt i blandingen. Grill eller steg koteletterne indtil de er gennemstegte. Server koteletterne med tabbouleh og citronbåde.

Besøg www.økogris.dk for flere opskrifter