Vi bruger Cookies

Ved at benytte accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Pestomørbrad med kikærtesalat

4 personer

Pesto
1 stort bdt bredbladet persille
50 g mandler
50 g parmesan
1 fed hvidløg
Ca. 1½ olivenolie
Salt

2 økologiske mørbrad af gris á 400 g
Salt og peber

Kikærtesalat
2 ds kikærter
100 g feta
250 g cherrytomater
4 stængler forårsløg
2 spsk olivenolie
Saft fra ½ økologisk citron
Salt og peber

Blend alle ingredienserne til pestoen – tilsæt mere eller mindre olie alt efter den ønskede konsistens – og smag til.

Rens mørbraderne for hinder og sener. Pensl kødet med en smule pesto og krydr med salt og peber. Grill eller steg mørbraderne på alle sider i ca. 15-20 min.

Kom kikærterne i en skål og smuldr feta henover. Halver tomaterne og skær forårsløg i tynde skiver – bland det i salaten. Rør olie, citronsaft, salt og peber sammen og vend dressingen rundt i salaten.

Skær kødet i skiver og server med kikærtesalat og ekstra pesto.

Besøg www.økogris.dk for flere opskrifter