Vi bruger Cookies

Ved at benytte accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Indbagt postej med bagt kompot

4 personer

Indbagt postej med bagt kompot

400 g økologisk hakket grisekød

1 tsk. salt

2 tsk. fennikelfrø

1-2 tsk. oregano

1 løg

3 snack pebre

1 rulle pizzadej, 400 g

6 tomater

1 tsk. sukker

1 spsk. eddike

Salt, peber

 

Rør kødet sejt med salt og tilsæt 1 tsk. knust fennikelfrø, oregano, ½ finthakket løg og en snack peber skåret i små tern.

Rul pizzadejen ud på bagepladen.

Tril farsen til en lang pølse, samme længde som pizzadejen (lange led) og læg den oven på dejen. Rul farsen ind i pizzadejen og læg den med sammenføjningen nedad.

Hak resten af løget og bland med peber i tern, grofthakkede tomater, fennikelfrø, sukker, eddike, salt og peber og kom det i et ovnfast fad.

Sæt det hele i ovnen i 15-20 min. ved 200°C til postejen er gennembagt. Smag kompotten til med ekstra sukker, eddike, salt og peber og servér den til postejen f.eks. sammen med grøn salat.