postej

Indbagt postej med bagt kompot

4 personer

Indbagt postej med bagt kompot

400 g økologisk hakket grisekød

1 tsk. salt

2 tsk. fennikelfrø

1-2 tsk. oregano

1 løg

3 snack pebre

1 rulle pizzadej, 400 g

6 tomater

1 tsk. sukker

1 spsk. eddike

Salt, peber

 

Rør kødet sejt med salt og tilsæt 1 tsk. knust fennikelfrø, oregano, ½ finthakket løg og en snack peber skåret i små tern.

Rul pizzadejen ud på bagepladen.

Tril farsen til en lang pølse, samme længde som pizzadejen (lange led) og læg den oven på dejen. Rul farsen ind i pizzadejen og læg den med sammenføjningen nedad.

Hak resten af løget og bland med peber i tern, grofthakkede tomater, fennikelfrø, sukker, eddike, salt og peber og kom det i et ovnfast fad.

Sæt det hele i ovnen i 15-20 min. ved 200°C til postejen er gennembagt. Smag kompotten til med ekstra sukker, eddike, salt og peber og servér den til postejen f.eks. sammen med grøn salat.