
Indbagt postej med bagt kompot
4 personer
Indbagt postej med bagt kompot
400 g økologisk hakket grisekød
1 tsk. salt
2 tsk. fennikelfrø
1-2 tsk. oregano
1 løg
3 snack pebre
1 rulle pizzadej, 400 g
6 tomater
1 tsk. sukker
1 spsk. eddike
Salt, peber
Rør kødet sejt med salt og tilsæt 1 tsk. knust fennikelfrø, oregano, ½ finthakket løg og en snack peber skåret i små tern.
Rul pizzadejen ud på bagepladen.
Tril farsen til en lang pølse, samme længde som pizzadejen (lange led) og læg den oven på dejen. Rul farsen ind i pizzadejen og læg den med sammenføjningen nedad.
Hak resten af løget og bland med peber i tern, grofthakkede tomater, fennikelfrø, sukker, eddike, salt og peber og kom det i et ovnfast fad.
Sæt det hele i ovnen i 15-20 min. ved 200°C til postejen er gennembagt. Smag kompotten til med ekstra sukker, eddike, salt og peber og servér den til postejen f.eks. sammen med grøn salat.