Kom med ud til de økologiske grise

Sofari har bedt nogle af Danmarks mange dygtige økologiske griseproducenter tage os med ud til de økologiske grise.
Hvad brænder de for? Hvad giver dem energien?

Bliv klogere på dem her!

Hans Erik Jørgensen

”Det er fedt at være farmer!”

Sådan lyder mottoet hos Hans Erik Jørgensen, der er økologisk griseproducent på Risbjerg Landbrug ved Jordløse på Sydfyn.

Bliv klogere på Hans Eriks landbrug lige her

Thomas Bertram

”Et luksushotel for grise” 

…det er lige netop, hvad økologisk smågriseproducent Thomas Bertram tilbyder sine grise. 

Du kan læse mere om Thomas' økologiske landbrug lige her

Bertel Hestbjerg

Trynen er skabt til at rode med

Hos Hestbjerg Økologi har Marianne og Bertel Hestbjerg plantet ca. 60.000 poppeltræer på grisemarkerne til de økologiske grise. 

Læs mere om Bertel lige her

Maria Bojsen

Økologisk slow-gris

Maria Bojsen og Kent Nielsen driver et blandet landbrug med grise, kvæg og gæs og afsætter produkterne både fra egen gårdbutik og engros. 

Du kan læse mere om Maria og det økologiske landbrug lige her.

Casper Sobczyk

Casper Sobczyk er glad for mad og gode råvarer. 

Derfor vil han til dette års SOfari blive klogere på de økologiske grise, og hvordan kødet kan tilberedes med årstiderne in mente.

Du kan snart finde de lækre opskrifter her

Anders Kofoed

Anders Kofoed har alle dage været interesseret i dyrelivet. Han er nemlig både biolog, zoolog og naturvejleder. 

Anders er derfor fuldstændig indforstået med grisenes natur og velvære, som du også kan blive klogere på ved dette års Online SOfari.