KARRYGRILLET KOTELET
MED MYNTEYOGHURT OG MELONSALAT
4 personer
Ingredienser:
4 nakkekoteletter af gris
2 tsk. karry
Salt, friskkværnet peber
250 g græsk yoghurt
1 bundt frisk mynte
Salt, peber
1 agurk
1 melon, galia- eller honningmelon
2 forårsløg
Tilbehør: Basmatiris og naanbrød
Sådan gør du:
- Krydr koteletterne med karry, salt og peber.
- Grill koteletterne 1 min. på hver side ved direkte varme og steg dem færdige ved indirekte varme, 16 min. i alt.
- Rør yoghurt og ½ dl hakket mynte sammen. Lad det trække 15 min. og smag til med salt og peber.
- Skræl agurken en anelse, flæk den på langs og fjern kernerne med en ske.
- Skær agurken i skiver, bland med salt og sæt dem til afdrypning i en sigte i 10 min.
- Skyl saltet af, dup dem tørre og bland med melon i tern, fintsnittede forårsløg og masser af mynteblade.
- Servér salaten og mynteyoghurten til kødet evt. suppleret med ris eller naanbrød.