SPICY MØRBRAD
MED PEBERDIP & SOMMERLIG KÅLSLAW MED RADISSER
4 personer
Ingredienser:
1 økologisk mørbrad af gris
3 fed hvidløg
2 spsk. revet ingefær
1 spsk. stærk chilisauce
2 spsk. sød chilisauce
3 spsk. risvinseddike
1-2 spsk. honning
2 spsk. fiskesauce
1 bundt forårsløg
1 spidskål
1 bundt radiser
Frisk koriander
Sådan gør du:
- Afpuds mørbraden for sener og hinder.
- Skær mørbraden i 1½ cm tykke skiver.
- Blend hvidløg, ingefær, chilisauce, eddike, honning, fiskesauce og 2 snittede forårsløg.
- Vend kødet i halvdelen af marinaden og lad det trække 1 time i køleskabet.
- Snit resten af forårsløgene. Snit spidskålen fint og skær radiserne i tynde skiver.
- Vend grøntsagerne i lidt af den resterende marinade.
- Sæt kødet på spyd og kassér marinaden.
- Grill kødet 2-3 minutter på hver side og servér med salat og resten af marinaden.