Jesper Adler inviterer til Sofari i 2024

Lokalt forankret øko-gris

Adresse: Gelstrupvej 9, 4500 Nykøbing Sj.

Gelstrupgaard Øko ligger i de smukke omgivelser ved Isefjorden. Her har vi 150 økologiske søer og producerer 3000 slagtegrise om året. Vi producerer økologiske grise til det amerikanske marked, hvor der er ekstra strenge regler for produktion af økologisk gris.

Jeg tror på, at man som landmand skal omstille sig og ændre adfærd over tid, efterhånden som samfundets krav ændrer sig. Jeg forsøger så vidt muligt at købe korn og proteinfoder, der er produceret lokalt her på Sjælland. Det er bl.a. med til at reducere transporten og dermed foderets CO2 aftryk. På en af vores stalde har vi et solcelleanlæg, så vi kan være mere selvforsynende med energi. Endvidere er vi på Gelstrupgaard meget optaget af at have landbrugselever, så vi er med til at uddanne næste generation af økologiske landmænd.

På Gelstrupgaard finder du ”Hotel Svineriget”. En specialindrettet grisehytte midt i grisemarken, hvor man kan købe en overnatning. På den måde får vores gæster lov til at opleve det økologiske griseliv helt tæt på.

Vi glæder os til igen i år til at invitere folk inden for til Sofari. Her vil vi formidle vores viden om og begejstring for økologisk landbrug og griseproduktion.

Så kom ud og se de økologiske grise i det smukke landskab søndag den 26. maj fra kl. 10-14.

Venlig hilsen

Nanna, Sebastian, Kaleb og Jesper

Gestrupgaard ØKO

På Sofari hos Jesper Adler kan I bl.a.:

  • få en guidet rundvisning og se hvordan de økologiske grise lever.
  • få en snak med gårdens ansatte om økologisk griseproduktion og økologi.
  • lave aktiviteter med børnene
  • få smagsprøver på kød fra gården lavet over bål af naturkok Sander Blom.

Følg os på Facebook og IG