ITALIENSKE SCHNITZELRULLER
4 personer
Ruller:
4 økologiske skinkeschnitzler
Olivenolie
4 skiver lufttørret skinke
1 pose frisk mozzarella
125 g frisk basilikum
Salt, friskkværnet peber
½ kg solmodne tomater
Balsamico
Tilbehør:
Pasta eller brød
Sådan gør du:
- Brun schnitzlerne på begge sider på en rygende varm pande et kort øjeblik.
- Tag schnitzlerne af panden.
- Læg en skrive lufttørret skinke på hver.
- Skær mozzarella i tynde skiver og fordel dem oven på kødet. Læg nogle friske basilikum blade på hver, krydr med salt og peber og rul hver schnitzel sammen til en roulade. Bind en bomuldssnor omkring hver så rullen holdes sammen og stil dem i et ovnfast fad.
- Halvér tomaterne og læg dem rundt om kødet. Krydr og dryp med olivenolie.
- Sæt fadet i ovnen ved 225°C i ca. 12 minutter.
- Pil snoren af, halvér rullerne og anret med bagte tomater dryppet med balsamico og drysset med frisk basilikum.
- Supplér med brød eller friskkogt pasta.