SMÅ FARSBRØD MED ÆBLE, FENNIKEL, SALVIE & BACON
4 personer
Ingredienser:
1 lille fennikelknold
1 æble
1 lille løg
Olivenolie
600 g økologisk hakket
grise- og oksekød
1 tsk. salt
1 spsk. oregano
2 spsk. rasp
½ dl mælk
Friskkværnet peber
4-8 friske salvieblade
8 skiver økologisk bacon
4 små æbler
Tilbehør: Brød og salat
Sådan gør du:
- Snit fennikel og æble fint og skær det i små tern.
- Sautér fennikel, æble og finthakket løg i lidt olivenolie til det er mørt.
- Rør kødet sejt med salt og tilsæt oregano, rasp, mælk og fennikelblandingen.
- Rør farsen sammen og lad den hvile 5 minutter.
- Læg baconskiver som et kryds to og to.
- Del og form farsen til fire små ovale farsbrød, og læg dem på hver sit baconkryds.
- Læg salviebladene oven på og svøb baconen omkring.
- Læg dem i et ovnfast fad og bag dem ved 200°C i ca. 20-25 minutter.
- Bag æblerne sammen med i ca. 10 minutter til de er møre og skindet brister.
Servér retten med brød og salat til.