SMÅ GRILLSPYD PÅ FLADBRØD MED HUMUS OG GRØNT

4 personer

400 g økologisk hakket kød af gris
1 tsk. salt
1-2 fed knust hvidløg
1-2 spsk. friskhakket mynte
2 spsk. hakkede oliven uden sten
Friskkværnet peber
4 brød fx wrap tortilla, græske eller tyrkiske fladbrød
200 g humus, vælg en god kvalitet
1 agurk
Salat
Mynte
Oliven
Ærteskud

Sådan gør du:

  1. Rør kødet sejt med salt og tilsæt knust hvidløg, mynte og oliven.
  2. Krydr med peber og form farsen til små ovale kødboller.
  3. Sæt evt. et spyd i hver og grill dem i 10 minutter. Vend dem jævnligt. De kan også steges i lidt olie på en pande ca. 10 minutter i alt.
  4. Lun brødene og kom lidt humus på hver.
  5. Skær agurk i lange bånd og fordel oven på sammen med salat.
  6. Læg spyddene oven på, drys med mynte, oliven og ærteskud og servér straks.