SPICY MØRBRAD
MED PEBERDIP & SOMMERLIG KÅLSLAW MED RADISSER

4 personer

Ingredienser:

1 økologisk mørbrad af gris
3 fed hvidløg
2 spsk. revet ingefær
1 spsk. stærk chilisauce
2 spsk. sød chilisauce
3 spsk. risvinseddike
1-2 spsk. honning
2 spsk. fiskesauce
1 bundt forårsløg
1 spidskål
1 bundt radiser
Frisk koriander

Sådan gør du:

  1. Afpuds mørbraden for sener og hinder.
  2. Skær mørbraden i 1½ cm tykke skiver.
  3. Blend hvidløg, ingefær, chilisauce, eddike, honning, fiskesauce og 2 snittede forårsløg.
  4. Vend kødet i halvdelen af marinaden og lad det trække 1 time i køleskabet.
  5. Snit resten af forårsløgene. Snit spidskålen fint og skær radiserne i tynde skiver.
  6. Vend grøntsagerne i lidt af den resterende marinade.
  7. Sæt kødet på spyd og kassér marinaden.
  8. Grill kødet 2-3 minutter på hver side og servér med salat og resten af marinaden.